iPhone of iPad verkopen?

Wil je upgraden naar een nieuw model en je oude iPhone, iPad of Samsung verkopen? Mobico geeft je een eerlijke prijs voor je oude toestel.

Kies hieronder je toestel


Refurbished iPhone 6s Plus 128GB Zwart Voorkant

iPhone

iPad

Bij het inleveren van een tweedehands smartphone of tablet zijn er twee dingen die belangrijk zijn: het geheugen en hoe het toestel eruit ziet. Via onze handige calculator kun je direct berekenen hoeveel je krijgt wanneer je je iPhone, iPad of Samsung aan ons verkoopt.

Hoe werkt het?

Als je besloten hebt dat je je telefoon of tablet graag aan Mobico wilt verkopen, begin je met het beantwoorden van de vragen in de calculator. Vervolgens vul je een aantal gegevens in, zoals je naam, adres en bankgegevens. Zodra wij alles hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met de verzendinstructies. Verzending is gratis en verzekerd. Zo loop je als klant nooit risico en hoef je geen kosten te maken.7
Op het moment dat wij de telefoon of iPad hebben ontvangen, doen wij een controle om te kijken of alles wat opgegeven is klopt. In geval dat het klopt, wordt je meteen uitbetaald. In het geval dat de opgegeven beschrijving niet klopt, komen wij met een eerlijk tegenbod. Wanneer je beslist dat je tegen dat bod je Samsung, iPhone of iPad toch niet wilt verkopen, dan sturen wij het toestel op onze eigen kosten terug. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan.

Als alles in orde is en/of het bod geaccepteerd is, maken wij binnen één werkdag het bedrag over op je bankrekening of PayPal account. Wij garanderen altijd een snelle en eerlijke afhandeling.

Waarom bij Mobico?

  • veilig, snel en makkelijk je oude toestel verkopen;
  • een eerlijke prijs voor je oude toestel;
  • een helder inkoopbeleid;
  • gratis, verzekerde verzending;
  • snelle uitbetaling.