Welke iPad wil je verkopen?

iPad Air

iPad Air 2

iPad Mini 2

iPad Mini 3

iPad Mini 4

iPad verkopen

Wilt u uw iPad verkopen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe iPad wilt kopen of omdat u het geld goed kunt gebruiken? Bij Mobico bent u aan het juiste adres om uw oude iPad te verkopen. Wij geven namelijk hoge inruilwaarde voor uw oude iPad. Afhankelijk van het geheugen (8gb 16gb 32gb 64gb of 128gb) en het uiterlijk van uw iPad, geven wij u het meeste geld voor uw iPad. Uw Oude iPad kan dus zomaar honderden euro’s opleveren.

Oude iPad verkopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Uw oude iPad verkopen aan Mobico is niet alleen voordelig maar ook nog eens veilig en gemakkelijk. Via bovenstaande calculator kunt u aan de hand van een aantal vragen exact berekenen wat uw oude iPad ipawaard is. Daarna kunt u uw naam adres en uw bankgegevens invullen. U ontvangt een e-mail met instructies waarna u uw oude smartphone geheel gratis en verzekerd naar ons toe kunt sturen. Voordat u uw iPad terug stuurt dient deze terug te zijn gebracht naar fabrieksinstellingen.
Zodra het toestel bij ons binnen is controleren wij de iPad. Indien alles klopt betalen wij u meteen uit op de door u aangegeven bankrekening of paypal account.

iPad verkopen in 4 stappen.

1. U berekent via de calculator de prijs van uw iPad.
2. U stuurt de iPad geheel gratis en verzekerd naar ons op.
3. Wij controleren het toestel.
4. Wij betalen uit.

Zodra uw toestel bij ons binnen is wordt deze dezelfde dag nog getest. Indien het toestel voldoet aan uw beschrijving betalen wij u meteen uit. Indien het toestel niet geheel voldoet, dan doen wij u een eerlijke tegenbod. Als u het niet eens bent met ons tegenbod dan sturen wij het toestel geheel gratis per post naar u terug. U als klant maakt bij Mobico nooit kosten.

Zakelijk iPad verkopen

Bent u ondernemer en heeft u meerdere smartphones of tablets van het merk Apple die u wilt verkopen? Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen van grote partijen smartphones of tablets van bedrijven. Of het nou gaat om ex lease smartphones of overtollige voorraad, bij ons kunt u het kwijt voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn wij Blancco gecertificeerd. Zodoende kunt u er zeker van zijn dat gegevens op de smartphones professioneel verwijderd worden.
Om zakelijk iPads te verkopen (vanaf 5 stuks neemt u contact op via de telefoon of email. Wij zullen dan snel contact met u opnemen.