Wie zijn wij en waarom doen wij wat we doen?

Als je de klantbeoordelingen van Mobico op onze website leest, valt het meteen op hoe vaak onze koffie genoemd en geroemd wordt. Dat vinden wij leuk, het betekent namelijk dat wij in de eerste plaats goed zijn in ons werk: als dat niet zo was, zou het daar wel over gaan in de reviews. Het betekent ook dat wat extra service en klantgerichtheid belangrijk zijn voor de klanten van Mobico.

Helaas kan Mobico de online klanten geen kopje vers gemalen koffie aanbieden, maar om toch iets van de sfeer bij ons over te brengen, vertellen we graag wie wij zijn en waarom wij doen wat we doen.


Mobico bestaat uit een jong team die de passie – of moeten we zeggen obsessie – voor telefoons en tablets met elkaar delen. Wij zijn de enigen niet, maar onze passie gaat verder dan het uitdiepen van alle gebruiksmogelijkheden. Door onze achtergrond, kennis, analytische aanleg en intuïtie zijn wij ook meer dan goed geworden in het doorgronden van de onderliggende technieken. Wij zijn specialisten geworden op een zelfde manier waarop een arts specialist is geworden. En net als een medisch specialist niets liever doet dan genezen, doet Mobico niets liever dan telefoons reviseren.

Als een telefoon Mobico binnenkomt wordt deze uitgebreid getest door onze specialisten. Naast het gebruik van test apparatuur kiezen wij er bewust voor om de toestellen handmatig te testen. Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit van onze toestellen garanderen. De toestellen worden uiteindelijk niet door apparaten gebruikt maar door mensen.

Het mooie van ons werk is, dat we met het reviseren van een toestel ook nog andere belangen dienen. Die van het milieu bijvoorbeeld. Hoe langer wij – mensen – met een toestel doen, hoe minder er wordt weggegooid en hoe minder grondstoffen er verbruikt worden om een nieuw toestel te maken. Daarnaast is het voor Mobico ook erg leuk om de gene die niet perse het nieuwste model wilt, te voorzien van een functionerend kwaliteitstoestel.

Kortom: wij houden van ons vak en zijn nog idealistisch ook!