iPhone 6 verkopen

Het toestel is als nieuw en heeft dus geen enkel beschadiging of gebruikssporen.
Het toestel heeft enkele lichte oppervlakkige krasjes op het scherm en/of behuizing (niet voelbaar met een vingernagel). Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Er zitten meerdere krassen/gebruikssporen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Het of het scherm en de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.
Als nieuw:  Het scherm of de behuizing hebben maximaal één enkel oppervlakkig krasje. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Lichte sporen: Het scherm heeft maximaal één enkel oppervlakkig krasje op glas of 1 kleine deukje op een hoek. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Meerdere sporen:  Er zitten meerdere krassen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Beschadigd:  Het glas is gebroken of het scherm of de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.

Stap 4: Vul hieronder uw gegevens in.Hoe wil je je toestel versturen?

Hoe wil je je geld ontvangen?

iPhone 6 verkopen

Wilt u uw iPhone 6 verkopen voor een goede prijs? Bereken via bovenstaande calclulator de waarde van uw toestel. Wilt u gewoon eens weten wat uw iPhone 6 verkopen u oplevert? Of wilt u snel uw iPhone 6 verkopen voor geld? De inkoopvoorwaarden van Mobico zijn zeer helder, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Bovendien krijgt u een uitstekende prijs voor uw gebruikte toestel. Dankzij het handige stappenplan was uw iPhone 6 verkopen nog nooit zo makkelijk.

Uw iPhone 6 verkopen bij Mobico, hoe doet u dat?

Uw iPhone 6 verkopen gaat heel gemakkelijk bij Mobico. U hoeft alleen maar de volgende stappen op de website te volgen en u kunt al uw iPhone 6 verkopen.

Stap 1: hoeveel opslag heeft uw iPhone 6?

Vul allereerst in hoeveel interne opslagcapaciteit uw toestel heeft. Kies voor 16 Gigabyte, 64 Gigabyte, of 128 Gigabyte.

Stap 2: in welke staat verkeert uw iPhone 6?

Hier geeft u aan in welke staat uw iPhone 6 verkeert:

  • Als nieuw: uw toestel verkeert in nieuwstaat en vertoont geen enkele beschadiging of gebruikssporen
  • Lichte sporten: uw iPhone 6 heeft oppervlakkige krasjes op de behuizing of beeldscherm, die niet voelbaar zijn. Het beeldscherm heeft geen vlekken of verkleuringen
  • Meerdere sporen: het beeldscherm of de behuizing vertonen meerdere krassen of gebruikssporen. Het beeldscherm is vrij van vlekken en verkleuringen
  • Beschadigd: er zitten krassen, barsten of beschadigingen op de behuizing of het scherm. De behuizing van het toestel mag niet verbogen zijn

Stap 3: vertoont uw iPhone 6 mankementen?

Hier geeft u aan of uw toestel nog andere mankementen heeft. Bijvoorbeeld een accu die snel leeg raakt, of een camera of geluid dat niet goed werkt. Alle gebreken aan het toestel zorgen voor een lagere prijs als u uw iPhone 6 verkopen gaat. De originele oplaadkabel bij uw iPhone 6 verkopen zorgt ervoor dat u een hogere prijs voor uw toestel krijgt. U ziet onderaan de pagina nu de prijs staan, die u Mobico biedt als u uw iPhone 6 verkopen wilt.

iPhone 6 verkopen – stap 4: vul uw gegevens en voorkeuren in.

Tot slot vult u alle benodigde persoons- en adresgegevens in. U geeft hiernaast ook aan:

  • Op welke manier u uw iPhone 6 verkopen wilt (zelf langsbrengen of verzekerd opsturen)
  • Hoe u uw betaling wilt ontvangen (ter plekke geld ontvangen is alleen mogelijk als u het toestel zelf langs komt brengen)
  • Dat uw toestel geen waterschade heeft, er geen simlock meer op het toestel aanwezig is, en alle iCloud accounts van het toestel zijn verwijderd
  • Tot slot dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden van Mobico

iPhone 6 verkopen – stap 5: verzenden en uitbetaald krijgen.

Wanneer u akkoord bent met de geboden prijs en alle benodigde gegevens ingevuld heeft, dan krijgt u via de e-mail een bevestiging met verzendinstructies. Volg deze instructies en verstuur uw toestel gratis en volledig verzekerd via Postnl. U kunt uw toestel ook zelf langs komen brengen in Amersfoort.

Als na testen blijkt dat de staat van het toestel overeenkomt met uw beschrijving, dan ontvangt u binnen één werkdag het geboden bedrag op uw rekening. Wijkt de staat van uw iPhone 6 af van uw beschrijving, dan ontvangt u een eerlijk tegenbod. Als u uw iPhone 6 niet wilt verkopen tegen die prijs, dan wordt uw iPhone 6 zonder kosten weer naar uw huisadres teruggestuurd.