Ruilen en retourneren

Voldoet het geleverde product niet geheel aan uw verwachtingen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Start je retouraanvraag

Contact gegevens:

Heliumweg 16
3812 RE Amersfoort
Nederland

[email protected]

Herroepingsrecht

Bij elke aankoop uit onze webwinkel heb je 30 dagen om zonder opgaaf van redenen de aankoop ongedaan te maken. Deze termijn gaat in na de dag van ontvangst van het product. Dat is langer dan de wettelijke 14 dagen. Wij geloven in onze producten en zijn hier om u te helpen als dat nodig is. Om je aankoop ongedaan te maken, kun je hier je herroeping starten. Vanaf het moment van ontvangst heb je 30 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Natuurlijk mag je een aankoop wel even uitproberen – en je stuurt het product in de originele verpakking terug, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten wel voor jouw rekening.

Wij zullen het door jou betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je toestel terug storten. We wachten daarmee echter wel tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen.

Als er bij het uitproberen en testen van het product schade is ontstaan omdat je er niet zorgvuldig mee bent omgesprongen, kunnen wij de waardevermindering die dat tot gevolg heeft, bij je in rekening brengen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht