iPad 4 verkopen

Loading...
Het toestel is als nieuw en heeft dus geen enkel beschadiging of gebruikssporen.
Het scherm heeft maximaal één enkel oppervlakkig krasje op glas of 1 kleine deukje op een hoek. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen..
Er zitten meerdere krassen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.Het glas is gebroken of het scherm en de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.
Als nieuw:  Het scherm of de behuizing hebben maximaal één enkel oppervlakkig krasje. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Lichte sporen: Het scherm heeft maximaal één enkel oppervlakkig krasje op glas of 1 kleine deukje op een hoek. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Meerdere sporen:  Er zitten meerdere krassen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Beschadigd:  Het glas is gebroken of het scherm en de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.

Stap 4: Vul hieronder uw gegevens in.Hoe wil je je toestel versturen?

Hoe wil je je geld ontvangen?

Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacy policy en algemene voorwaarden om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

iPad 4 verkopen in 4 stappen

  • Bereken via bovenstaande calculator de inruilwaarde van je iPad 4.
  • Vul uw adres gegevens in
  • U ontvangt een e-mail met een pakbon. Hiermee kunt u uw iPad gratis en verzekerd naar ons toe.
  • Eenmaal bij ons aangekomen wordt uw iPad getest en wordt u uitbetaald.

Waarom zou je aan Mobico je iPad 4 verkopen?

  • Een eerlijke prijs voor uw oude toestel;
  • Een glashelder inkoopbeleid;
  • U weet meteen wat uw toestel waard is;
  • Veilig en gemakkelijk uw iPad verkopen;
  • Gratis, verzekerde verzending;
  • Snelle uitbetaling.

Hoe werkt het inkoopproces bij Mobico

Wil je je iPad 4 verkopen, dan beantwoordt je eerst de vragen bij onze calculator. Daarna vul je de naam, adres en bankgegevens in. Je krijgt daarop van ons een e-mail met de verzendinstructies. Voor je de iPad 4 gaat verkopen, zet je het toestel naar de fabrieksinstellingen terug. Zodra wij je toestel hebben ontvangen, controleren wij of alles klopt met wat
je hebt opgegeven via de calculator. Als dit in orde is, maken wij binnen één werkdag het bedrag over op je bankrekening of PayPal account. Mocht de iiPad 4 niet aan uw beschrijving voldoen, komen wij met een eerlijk tegenbod. Wil je tegen dat bod je iPad niet verkopen, dan sturen wij het toestel op onze kosten terug. Je komt zelf dus nooit voor kosten te staan.