iPhone SE verkopen

 
Het scherm of de behuizing hebben maximaal één enkel oppervlakkig krasje. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Het toestel heeft enkele lichte oppervlakkige krasjes op het scherm en/of behuizing (niet voelbaar met een vingernagel). Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Er zitten meerdere krassen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.Het glas is gebroken of het scherm en de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.
Als nieuw:  Het scherm of de behuizing hebben maximaal één enkel oppervlakkig krasje. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Lichte sporen: Het scherm heeft maximaal één enkel oppervlakkig krasje op glas of 1 kleine deukje op een hoek. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Meerdere sporen:  Er zitten meerdere krassen op het scherm en/of op de behuizing. Het beeld vertoont geen vlekken/verkleuringen.
Beschadigd:  Het glas is gebroken of het scherm en de behuizing zitten vol met krassen of meerdere beschadigingen op de randen. Het toestel heeft GEEN verbogen behuizing.

Stap 4: Vul hieronder uw gegevens in.Hoe wil je je toestel versturen?

Hoe wil je je geld ontvangen?

Waarom zou u aan Mobico uw iPhone verkopen?

• Een eerlijke prijs voor uw oude toestel;
• Een glashelder inkoopbeleid;
• U weet meteen wat uw toestel waard is;
• Veilig en gemakkelijk uw iPhone verkopen;
• Gratis, verzekerde verzending;
• Snelle uitbetaling.

Hoe kunt u aan ons uw iPhone verkopen

Wilt u uw iPhone verkopen, dan beantwoordt u eerst de vragen bij onze calculator. Daarna vult u uw naam, adres en bankgegevens in. U krijgt daarop van ons een e-mail met de verzendinstructies. Voor u de iPhone gaat verkopen, zet u het toestel naar de fabrieksinstellingen terug. Zodra wij uw toestel hebben ontvangen, controleren wij of alles klopt met wat u hebt opgegeven via de calculator. Als dit in orde is, maken wij binnen één werkdag het bedrag over op uw bankrekening of PayPal account. Mocht de smartphone niet aan uw beschrijving voldoen, komen wij met een eerlijk tegenbod. Wilt u tegen dat bod uw iPhone niet verkopen, dan sturen wij het toestel op onze kosten terug. U komt zelf dus nooit voor kosten te staan.