Home
» Nieuws » iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro

Eindelijk is het zo ver, de iPhone 12 is verkrijgbaar. Zoals ieder jaar is er volop gespeculeerd over de specificaties en het uiterlijk van het nieuwste model onder de iPhones. Recentelijk werd de iPhone 12 dan gepresenteerd. De iPhone 12 wordt in verschillende modellen aangeboden, waaronder de iPhone 12 Pro. We zetten hier de specificaties van dit specifieke model kort voor je op een rij.

Refurbished iPhone 12 pro blog

Formaat en design

De nieuwe iPhone 12 Pro is met 6,1 inch iets groter dan zijn voorganger de iPhone 11 Pro, welke 5,8 inch is. Het gewicht van het toestel is 187 gram. Het Pro model van de iPhone 12 is gemaakt van RVS, heeft glimmende randen een achterkant van matglas. Het design van dit nieuwste model iPhone heeft door de vlakke en strakke zijkanten veel overeenkomsten met de iPad Pro. De Pro versie van de iPhone 12 is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, namelijk blauw, grafiet, zilver en goud. Het toestel valt onder de bestendigheidsnorm IP68 en kan daardoor blijven functioneren tot 30 minuten en 6 meter diep onder water.

Display

De 12 Pro van iPhone heeft een 6,1 inch super Retina XDR-display voorzien Ceramic Shield waarmee het een stuk krasbestendiger is dan zijn voorgangers. Naast de krasbestendigheid is de display ook voorzien van een vingerafdruk­bestendige en vetafstotende coating. Het scherm is een all‑screen OLED‑display met een resolutie van 2532 x 1170 pixels bij 460 ppi.

Camera

De camera is van uitstekende kwaliteit. De iPhone 12 Pro is voorzien van een drievoudige camera met groothoeklens, ultra-groothoeklens en telelens. Je kunt hiermee 2x optisch inzoomen, 2x optisch uitzoomen, 4x optisch zoomen en tot 10x digitale zoom.

De nieuwe LiDAR Scanner wordt voor augmented reality toepassingen en betere foto’s gebruikt. Het is een mooie nieuwe feature op dit toestel. De LiDAR Scanner werkt met lasers die helpen om de afstand tot een object te bepalen. Dit kun je gebruiken om bijvoorbeeld een 3D weergave van een object te maken, handig voor augmented reality. Met dit toestel wordt ook het maken van video’s een stuk beter. Je kunt bijvoorbeeld in HDR filmen waarmee je video’s van hoge kwaliteit maakt.

5G

5G wordt op steeds meer plaatsen wereldwijd uitgerold. Het biedt ons supersnel internet wat voor veel toepassingen en technologische ontwikkelingen belangrijk is. Ook op onze smartphones willen we graag gebruik maken van dat supersnelle internet. De oudere toestellen zijn niet geschikt voor het 5G netwerk, de pro-versie van de iPhone 12 is dat wel. Let er wel op dat jouw provider en je abonnement het gebruik van 5G ook ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *