Nieuws iPhone zonder abonnement – de voordelen

Als je een iPhone zonder abonnement koopt – een los toestel dus – dan kun je zelf kiezen bij wie je je sim-only abonnement afneemt. Omdat niet elke provider abonnementen met toestel aanbiedt, is de keuze groter en daar zitten dan ook de echte prijsvechters bij. Ook kun je ingaan op een gunstige aanbieding die helemaal bij jou past. Eventueel kun je kiezen voor een abonnement dat je per maand kunt opzeggen. Een tweede voordeel is dat je op elk moment een nieuw toestel kunt kopen, een refurbished toestel bijvoorbeeld of juist de nieuwste iPhone omdat dat het toestel is wat je dolgraag hebben wilt. Je oude toestel kun je – afhankelijk van de staat van het toestel – aan Mobico verkopen.

Heb ik ook garantie op mijn refurbished telefoon zonder abonnement?

Jazeker. Mobico geeft op elke refurbished iPhone 2 jaar garantie.

Bekijk onze best verkochte producten

Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  284,-
Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  184,-
Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  179,-
Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  219,-
Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  179,-
Waardering 5.00 uit 5
Vanaf  264,-

 

Is een iPhone zonder abonnement goedkoper?

Dat hangt ervan af hoe vaak je een nieuwe iPhone koopt of van plan bent te kopen. Als je gemiddeld elke twee jaar – of misschien wel elk jaar – een nieuwe iPhone koopt, is het goedkoper om dat met abonnement te doen. Na twee jaar is je telefoon afbetaald en kun je weer een nieuwe telefoon kiezen. Je oude toestel verkoop je dan aan Mobico natuurlijk! Je maandelijkse kosten blijven wel hoog omdat je steeds toestellen aan het afbetalen bent.
Wil je langer met je toestel doen – de gemiddelde levensduur is toch wel vijf jaar – en pas een nieuwe telefoon als de oude kapot is, dan kun je beter een sim-only abonnement nemen met een losse iPhone zonder abonnement. Dan ben je daar goedkoper mee uit. Kies je voor een refurbished iPhone, dan scheelt dat natuurlijk helemaal veel.