Home
» Nieuws » Apple event september 2019

Apple event september 2019

Zoals elk najaar kondigde Apple in september haar nieuwste producten aan. Zo werden onder andere de Apple Watch 5 serie, de iPhone 11 serie en de nieuwe, zevende generatie iPad onthuld. Het Apple event vond plaats op 10 september in het ondergrondse Steve Jobs Theater in Cupertino dat Apple in 2017 in gebruik nam.

Apple Watch 5 serie

De nieuwe Apple horloges hebben een verbeterd display dat altijd – gedimd – zichtbaar is. Een buiging van je pols of een tikje op het scherm maken hem helder. Het scherm is gemaakt van LTPO, oftewel Low-Temperature Polysilicon Oxide. Het is uitstekend geschikt voor het schakelen en verwerken van zijn taken op volle sterkte of juist in de gedimde stand. De batterij gaat 18 uur mee. Op het scherm kun je nu nog beter je prestaties volgen in de work-out apps. Ook nieuw is het ingebouwde kompas dat soepeltjes samenwerkt met de vernieuwde kaarten-app. Tot slot is ook aan je veiligheid gedacht. Zo zit er een val-detector in. Als je een flinke smak maakt, wordt dit gezien door de sensor waarna een noodoproep-scherm wordt geopend. De noodoproepservice werkt bovendien internationaal.

iPhone 11 serie

De nieuwe iPhone serie bestaat uit de iPhone 11 met een 6,1 inch Liquid Retina-display, een dubbele camera – 12 MP – aan de achterzijde en tevens een 12 MP frontcamera. De backcamera heeft een extra wijde groothoeklens van 120 graden.

De iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max hebben displays van respectievelijk 5,8 inch en 6,5 inch. Beide Pro modellen hebben drie camera’s aan de achterzijde, de zelfde camera’s als de gewone iPhone heeft plus een telelens.

Alle telefoons uit de 11 serie werken met de A13 Bionic chip. Deze extra krachtige en snelle chip verbruikt ongeveer 15% minder energie, waardoor je minder vaak hoeft op te laden.

Refurbished iphone 11

Ook zijn alle drie de iPhones gemaakt van chirurgisch staal en een speciaal extra stevig glas waardoor de toestellen sterk, water- en stofbestendig zijn.

Zevende generatie iPad

De nieuwe iPad heeft een groter display dan zijn voorgangers, namelijk 10,2 inch. Door dit grotere scherm, de sensoren en camera’s, is de nieuwe iPad groots in het weergeven van Augmented Reality. De iPad werkt op de A10 Fusion chip en hij weegt ongeveer 450 gram. Het full-size fysieke toetsenbord sluit je gemakkelijk aan en als je klaar bent, vouw je hem als een lichtgewicht hoes om de iPad. Natuurlijk is deze zevende generatie iPad compatibel met de Apple Pencil.

 

 

Een reactie op “Apple event september 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *