Home
» Nieuws » iPhone kwijt? Met deze stappen vind jij gemakkelijk je telefoon terug

Heb je je iPhone ergens laten liggen en kun je deze niet meer terug vinden? Weet je niet meer of je telefoon in de auto ligt of in de slaapkamer? Dan is Find my iPhone de ideale oplossing! Ben je jouw telefoon dus kwijt, dan vind je deze heel makkelijk terug via de Find my iPhone functie.

Find my iPhone

Find my iPhone is een standaard app op de nieuwste iOS. Je hoeft deze app dus niet te installeren, het enige wat je hoeft te doen is Find my iPhone te activeren.

Find my iPhone simpel activeren

Je kunt Find my iPhone heel simpel met een aantal kleine stappen aanzetten.

Stap 1: Ga naar instellingen.
Stap 2: Tik vervolgens je Apple ID aan en ga naar iCloud.
Stap 3: Onderaan zie je ‘zoek mijn iPhone’ staan. Zet deze aan.

Zodra je deze stappen hebt doorlopen staat zoek mijn iPhone aan.

Find my iPhone gebruiken

Wil je de locatie van je iPhone achterhalen? Dat kan heel simpel, het enige wat je hoeft te doen is in te loggen via iCloud.com. Zodra je dat hebt gedaan, zie je een kaart waarop de locatie van je toestel te zien is. Wil je meer informatie? Klik dan op ‘i’. Vervolgens opent er een nieuw venster met 3 functies. De eerste functie is het afspelen van een geluid. De tweede is een ‘verloren modus’, met deze optie kan je een telefoonnummer opgeven mocht iemand je toestel vinden en deze willen teruggeven. Denk je dat je toestel is gestolen, kies dan voor optie 3. Met deze optie kan je jouw iPhone van afstand wissen en weet je zeker dat je gegevens van het toestel verwijderd worden.